Es publica un vídeo del perruquer de 'La Manada' consumint droga abans de Sanfermines

Jesús Escudero es gravava parlant-li a la càmera mentre esnifava una nova droga que volia provar

'La Manada' en los Sanfermines
Imatge d'arxiu dels membres de 'La Manada' durant les festes de Sanfermines. | El Español

Surten a la llum noves i sorprenents imatges sobre els membres de 'La Manada'. Gràcies a una informació a la qual ha tingut accés en exclusiva 'El Programa de Ana Rosa', s'ha pogut publicar diversos àudios de veu i també vídeos mai vistos fins ara sobre els cinc membres acusant d'abusar sexualment d'una jove als Sanfermines de 2016.

Concretament, en el vídeo més recent publicat, el protagonista es Jesús Escudero, conegut com el perruquer de 'La Manada'. Es tracta d'un vídeo que no deixa indiferent a ningú i on se'l veu consumint a ple carrer algun tipus de substància estupefaent. Sembla que en aquesta ocasió no l'acompanyaven els altres integrants de 'La Manada': «No sé, titllem de boig, però he sortit sol i que ja està. Al carai».

Imagen del vídeo.

 

Escudero, s'està gravant pels seus companys, i els explica quina és la nova droga que ha provat i com se sent després de consumir-la: «'Quillo', us presento una nova droga, es diu 'Tote' crec», comença dient el perruquer de 'La Manada'.

Tot seguit, es disposa a provar-la sense saber exactament que és, però ho fa a ple carrer: «En provaré una mica i...», i després s'escolta com esnifa l'estupefaent: «No us ho creureu però és una passada».

Cal destacar que aquest vídeo de Jesús Escudero consumint droga ha sortit a la llum hores després que l'Audiència Provincial de Navarra decretés la llibertat provisional pels cinc membres de 'La Manada' empresonats a Pamplona i Alcalá Meco, sota una fiança de 6.000 euros.

«S'ha fet justícia», segons l'advocat de 'La Manada'

L'Audiència de Navarra va prendre la decisió de deixar en llibertat provisional a 'La Manada' aquest passat dijous 21 de juny. Poc després, l'advocat de quatre dels cinc membres, Agustín Martínez Becerra, va mostrar la seva satisfacció: «S'ha fet justícia. Quan un tribunal independent resol de forma independent la decisió és justa».

Així mateix, Martínez Becerra va mostrar la seva confiança en reunir els 6.000 euros de fiança que es demanava per tal que 'La Manada' sortís de presó. Finalment, aquest mateix divendres sortien tres dels membres del centre penitenciari de Pamplona. Una hora més tard, o feien els altres dos d'Alcalá Meco.


Comentaris

envia el comentari