rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els veïns de la Teixonera denuncien inseguretat al barri amb el vídeo d'un robatori

Els Mossos d'Esquadra investiguen el robatori | Els lladres es van emportar els diners de les màquines escurabutxaques

 

Els Mossos d'Esquadra investiguen el robatori que va patir un bar al barri de la Teixonera de Barcelona aquest cap de setmana, durant la matinada de diumenge a dilluns. Tal com es veu al vídeo penjat pels veïns a les xarxes socials, quatre lladres van forçar la tanca metàl·lica de l'establiment i hi van accedir a l'interior. Es traca del bar Capricho Gallego de la plaça d'Isop, al districte d'Horta-Guinardó, un local conegut de la zona.

 

Tres persones amb la cara tapada aconsegueixen entrar dintre del bar i segons es veu a les imatges, poden tornar a sortir amb el que semblen les caixes de les màquines escurabutxaques del bar.

 

Una quarta, amb una gorra i que es dedicava a vigilar, va quedar-se fora. Ara per ara no es coneix quin és botí que es van emportar els lladres i des de la policia catalana tampoc s'ha detingut cap persona. Els veïns en veure com els homes entraven dintre del local i en veure que va saltar l'alarma van començar a increpar-los.

 

Inseguretat al barri

És la tercera vegada en un any que assalten aquest bar de la Teixonera, segons ha explicat el seu propietari, Francisco Romero. Els lladres van trencar el vidre del bar amb una placa de ferro del carrer i va ser quan va poder entrar a l'interior del local per forçar les màquines escurabutxaques. Per sortir, van forçar la tanca metàl·lica i es van escapar corrents.                

 

Romero no va tenir temps a poder-los enxampar. Tant ell com els veïns de la zona denuncien deixadesa per part de la policia i fan una crida que s'incrementi la presència policial al barri. El robatori al Capricho Gallego no és un fet aïllat.                                

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris