Muntatge d'un cotxe de policia i gent d'una descoteca

Vídeo: un tiroteig deixa diversos ferits en una discoteca a Marbella

La baralla va deixar quatre ferits de bala i un d'arma blanca en la discoteca Opium de Marbella

Cinc persones han resultat ferides en un tiroteig aquesta matinada passada en sortir de la discoteca Opium de Marbella. Segons han confirmat fonts policials, dos dels ferits estan en estat greu. La policia investiga ara les circumstàncies d'aquest succés.

Un vídeo en les xarxes socials ha captat el moment en què s'ha produït l'atac amb arma de foc. «Acabem de ser tirotejats a Opium, Marbella, estic totalment de pedra», ha comentat la usuària. Les imatges mostren el moment de caos, amb alguns ferits a terra.

El grup Marbella se queja també ha difós imatges de l'atac per denunciar la situació d'inseguretat. Han penjat en Facebook el vídeo del «tiroteig a Opium mentre punxava Black Coffee». A més, puntualitzen que «se suposa que és en la zona vip» de la discoteca marbellí.

Cinc ferits, quatre amb arma de foc

Els fets van passar cap a la una de la matinada de diumenge a dilluns, en la discoteca Opium de Marbella. Diverses persones van trucar al 112 informant d'un tiroteig i diverses persones ferides. L'atac amb arma de foc va provocar el pànic i hi havia gent corrent per la zona.

Segons diversos testimonis, es van sentir trets prop de la discoteca i hi havia gent corrent pels voltants de l'A-7. Policia Local, Policia Nacional i ambulàncies es van desplaçar fins al lloc dels fets. Els sanitaris van haver d'atendre cinc persones ferides, entre les quals, quatre van rebre impactes de bala i un està en situació greu. El cinquè ferit és el mateix atacant, que va ser detingut i es troba sota custòdia judicial, també ferit greu. Segons fonts policials, va rebre ferides d'arma blanca al cap i al tòrax.

La discoteca Opium al punt de mira

Els cinc ferits van ser traslladats a l'Hospital Costa del Sol de Marbella, amb diversos pronòstics. La Policia Nacional va assumir la investigació del succés i estan efectuant les diligències per avançar en les investigacions. La prioritat és establir l'origen de la baralla i el tiroteig.

Segons el que mostren les imatges, l'atac s'hauria produït a l'interior de la discoteca i diversos ferits van ser atesos a fora. Als vídeos s'aprecia com el tiroteig es produeix dins de les instal·lacions. Altres imatges mostren els ferits a la sortida del local nocturn.

Diverses persones han comentat a les xarxes socials que es tracta d'un establiment problemàtic. «Ja la van tancar una vegada, que la tornin a tancar perquè no compleixen les normatives d'una discoteca», comenta una usuària. També s'estranyen perquè no hi hagi detector d'armes a l'entrada.

Marbella: el regne de la inseguretat

Marbella ha esdevingut una de les principals zones d'oci d'Espanya, però també una de les més insegures. El crim organitzat i la delinqüència campen a gust a aquesta localitat malaguenya. L'estiu i la nit augmenten els aldarulls i successos com el que va passar ahir a la nit.

Ara, la policia està investigant si va ser un tiroteig a l'atzar o una venjança, encara que es decanten per la segona opció. Pel que sembla, el tiroteig va ser seleccionat, sense descartar que hi hagués entre les víctimes persones innocents. Hauran d'esperar que l'autor del tiroteig es recuperi per escoltar-ne la versió.

«Un grup de narcotraficants va provocar ahir a la nit una baralla que va acabar en un tiroteig en l'Opium de Marbella». Així ho explica un usuari de Twitter, segons el qual «en la baralla també van fer servir armes blanques. Punxava el DJ Black Coffee i la discoteca estava plena».

«Solució, tancament imminent per sempre», afirma un altre usuari, i es pregunta «quina seguretat hi ha a la porta». Un altre fa notar que «ens estem carregant la gallina dels ous d'or» perquè «els turistes deixaran de venir». La seguretat ha esdevingut el principal problema dels marbellins.