Imatge del centre comercial Màgic de Badalona.

El vigilant del Màgic Badalona, quan la nena va denunciar la violació: «Què? Ves-te'n»

Els Mossos continuen investigant una violació grupal de sis menors a una nena d'onze anys al Centre Comercial Màgic de Badalona

Els Mossos d'Esquadra continuen investigant la presumpta violació grupal d'una nena d'onze anys als lavabos de centre comercial Màgic de Badalona. Els fets es remunten al passat novembre, però no va ser fins ahir dimarts que va sortir a la llum. La policia no en vol donar més detalls, perquè els investigats són menors d'edat. Cinc nois ja han estat identificats i tres d'ells són inimputables, perquè són menors de 14 anys. 

Ara, la germana de la víctima explica que els agressors la van envoltar quan estava passejant pel centre comercial i se la van endur al lavabo. Explica que van amenaçar-la amb un ganivet i la van violar. A més, relata que la nena va intentar explicar què li havia passat al vigilant del centre comercial, que n'hauria fet cas omís i hauria enviat la nena a dida. 

«Què dius! Ves-te'n cap allà»

«Quan va passar tot, la meva germana es va creuar amb el guàrdia de seguretat del Màgic Badalona. Va intentar explicar-li què li havia passat, però aquest va contestar-li amb un: 'què dius? Ves-te'n cap allà'», diu la germana. 

«No sé com una persona pot respondre així, després que una nena li expliqui el que li acaba de passar... no ho entenc, francament», justifica. 

La nena no recorda exactament què va passar

Segons la informació de TV3, la nena no recorda exactament el dia que van passar els fets, però pel que ha explicat a la família s'ha arribat a la conclusió que devia ser el 19 de novembre. Aquell dia va anar a veure roba al centre comercial, i en un moment donat un dels menors del grup la va amenaçar amb un ganivet i entre tots se la van endur al lavabo, on la van violar.

Un cop van acabar la van deixar allà i van marxar. Ella va sortir i va demanar ajuda a un agent de seguretat, però segons el relat de la família, no li va fer cas. Els responsables del centre comercial, segons explica la informació de la televisió, no han pogut localitzar aquest agent.

Els responsables del centre afirmen que ara com ara no saben si l'agent del qual parla la víctima era seu o d'alguna botiga, i subratllen que entre el seu personal ningú coneixia el cas. Alhora afirmen que estan col·laborant amb la investigació policial i que estan oberts a seguir-ho fent.

La nena va arribar a casa i no va dir res del que havia passat, i no ho va fer fins que a mitjan desembre un seu germà va explicar que a l'institut li havien dit que circulava un vídeo del fet. Aleshores sí que va dir tot el que havia passat i la família va anar immediatament a denunciar-ho.
 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!