Els vigilants atropellats per Ángel Boza de 'La Manada', citats a declarar

El Jutjat d’Instrucció número 16 de Sevilla els prendrà declaració com a testimonis del presumpte delicte de robatori amb força comès pel membre de 'La Manada'

Miguel Ángel Boza ha quedat detingut per robar unes ulleres de sol i posteriorment intentar atropellar un vigilant de seguretat
Ángel Boza, amembre de 'La Manada' | cedida

El Jutjat d’Instrucció número 16 de Sevilla ha citat a declarar als dos vigilants de seguretat que Ángel Boza, membre de ‘La Manada’, va atropellar en el seu intent de robatori d’unes ulleres. Els dos homes hauran de presentar-se als tribunals el diumenge 12 d’agost a les 10.00 hores.

A l'audiència, també haurà d'estar present el representant legal del centre comercial, per tal que faci una descripció del presumpte furt comès pel membre més jove dels cinc condemnats per abusos sexuals a una jove durant els Sanfermines de 2016.

Presó provisional i sense fiança per a Ángel Boza

Després que el tribunal prengués la decisió de fer entrar Boza a presó provisional comunicada i sense fiança, el magistrat instructor de la causa per robatori va dictar una resolució judicial el dia 3 d’agost on citava als tres testimonis.

Boza ha tornat a entrar a la presó com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència. Els fets van tenir lloc fa una setmana, quan el membre de ‘La Manada, va protagonitzar un intent de robatori al centre comercial El Corte Inglés de Sevilla. La Policia Local va informar, en un primer moment, que Ángel Boza hauria provat d’endur-se unes ulleres de sol valorades en uns 200 euros. Per a fer-ho, el sevillà hauria retirat el dispositiu d’alarma i substituït les ulleres per unes altres de semblants.

Imagen de archivo de Ángel Boza
Imatge d'arxiu d'Ángel Boza | Cedida

 

Ángel Boza va atropellar dos vigilants

Un cop, va dur a terme el robatori, el membre de ‘La Manada’ s’hauria dirigit cap a l’aparcament de l’establiment amb la intenció d’agafar el seu vehicle i marxar del lloc dels fets. Va ser en aquell moment que Ángel Boza va ser abordat per dos vigilants de seguretat. Els dos homes van provar d’evitar la seva fugida i aclarir si havia sostret les ulleres.  

No obstant això, Ángel Boza no va fer cas a la demanda dels vigilants, els quals li van exigir que abandonés el cotxe. En aquell precís instant, el jove va engegar el turisme de manera violenta, atropellant i ferint els dos treballadors del centre comercial, encara que cap d’ell patís ferides de gravetat.  

La Policia Local de Sevilla, després de ser alertada dels fets, va iniciar la persecució del turisme de Boza, el qual va ser atrapat quan recorria a tota velocitat l’avinguda Menéndez Pelayo. Un cop els agents van aturar el vehicle per identificar-ne el conductor, els agents van veure que era l’integrant de ‘La Manada’, el qual conduïa sense llicència, després que li fos retirada per superar dues vegades la taxa d’alcohol permesa al volant, entre altres infraccions viàries.


Comentaris

envia el comentari