Policia

Vint detinguts en un operatiu a la zona d'oci nocturn del Front Marítim de Barcelona

Hi ha deu arrestats per furts, nou per tràfic de drogues i un per robatori violent

Agents dels Mossos d'Esquadra, de la Guàrdia Urbana i de la Policia Nacional han fet  aquesta matinada un dispositiu conjunt a la zona d'oci nocturn del Front Marítim de Barcelona, que ha acabat amb una vintena de detinguts. Segons han informat els Mossos, s'han arrestat deu persones per furts, nou per delictes contra la salut pública i una per un robatori violent. A més, quatre persones estan investigades per furt lleu i tretze han estat traslladades per estrangeria.

Els agents també han actuat davant conductes incíviques associades a l’oci nocturn, principalment per la  venda ambulant, consum de begudes alcohòliques, fer necessitats fisiològiques a la via pública o oferir serveis sexuals.

En col·laboració amb els locals d'oci nocturn

Efectius policials uniformats i de paisà s'han desplegat a partir de la una de la matinada al barri de la Barceloneta, entre els carrers Marina, Ramon Trias Fargas, Trelawny, Doctor Aiguader i passeig Marítim. En coordinació amb els responsables de seguretat dels diferents locals d’oci nocturn, els agents dels tres cossos policials s’han desplegat a la zona per tal de localitzar i detenir els autors de furts i robatoris o altres fets delictius.

Els agents també han fet comprovacions de requisitòries i denúncies per tinença de substàncies estupefaents i armes i arran d'infraccions sobre l'ordenança de convivència ciutadana i denúncies de trànsit. En el marc d’aquest dispositiu,  la Policia Nacional ha actuat per infraccions administratives per situació il·legal a Espanya. El dispositiu també ha tingut per objectiu detectar la presència de venedors ambulants de begudes que aprofiten aquesta situació per vendre substàncies estupefaents

També et pot interessar...