El jove acusat de violar una noia de 15 anys a Palamós ingressa en un centre de menors

Així ho ha decidit la Fiscalia aquest matí

Imatge del furgó dels Mossos que traslladava Jordi Magentí als jutjats.
Imatge d'arxiu d'un furgó dels Mossos d'Esquadra arribant als jutjats. | CatalunyaDiari.cat

El jove acusat de violar una noia de 15 anys a Palamós, al Baix Empordà, durant la revetlla de Sant Joan —el passat 23 de juny—, ha ingressat en un centre de menors, segons ha decidit la Fiscalia després de prendre-li declaració. 

El segon jove relacionat amb els fets, i que els Mossos d'Esquadra també van detenir en un primer moment, també ha comparegut aquest dimarts, 26 de juny, a la Fiscalia, la qual ha decidit deixar-lo en llibertat sota la tutela dels pares, ja que, segons confirmen fonts de la investigació, el jove no hauria participat en la violació, però no va fer res per evitar-la. 

La noia va ser violada en un edifici en obres

Cal recordar que els fets es van produir en un edifici en obres, a escassos metres de la platja on se celebrava la revetlla, exactament entre el passeig del Mar i l’avinguda Catalunya de Palamós. El jove, de 14 anys hauria amenaçat la noia per, posteriorment, penetrar-la. Segons ha informat l’inspector dels Mossos d’Esquadra, Albert Oliva, les primeres informacions apunten al fet que víctima i agressor no es coneixien prèviament.

El segon jove hauria aparegut just en el moment en què es duia a terme l'agressió sexual. Tot i que aquest últim no va prendre part activa en l’acció del primer jove, tot i que també és cert que no va fer res per aturar-lo. 


De fet, després que el primer noi portés a terme l'agressió, els dos joves van marxar junts del recinte en obres. Hores més tard, la noia va demanar ajuda a uns amics i va acabar denunciant l'agressió als Mossos, els quals van detenir els nois poc després. 

Malauradament, aquesta és una de les quatre agressions sexuals que es va denunciar durant la passada revetlla de Sant Joan. D’aquestes, una s’hauria produït a Palamós i les tres restants a Barcelona.


Comentaris

envia el comentari