La Fiscalia demana presó preventiva per als dos rapers detinguts per la violació de la discoteca 'Razzmatazz'

El Ministeri Públic creu que hi ha un risc de fugida als Estats Units

Imatge de l'exterior de la sala d'espectacles 'Razzmatazz'
Imatge de l'exterior de la sala d'espectacles 'Razzmatazz' | Cedida

La Fiscalia acaba de demanar presó preventiva per als dos rapers detinguts dilluns pels Mossos d'Esquadra a l'Aeroport del Prat, quan intentaven, presumptament fugir als Estats Units. El Ministeri Públic ha justificat la seva decisió pel suposat risc de fuga dels detinguts, que ara hauran d'esperar per saber quina és la decisió del jutge que porta el cas. 

Les dues persones havien estat citades a declarar a comissaria aquest dilluns, però no es van presentar, i en el moment de la detenció es trobaven a l'Aeroport de Barcelona. Després de ser detinguts, els dos artistes van ser traslladats a comissaria, on continuen a l'espera de la resolució judicial.

Els Mosos segueixen investigant els fets

Amb tot, la policia continua investigant els fets, i aquest dilluns van ser interrogats diversos testimonis de la suposada violació. A més a més, es van analitzar les imatges de les càmeres de seguretat, per comprovar si coincidien amb el relat de la jove. En aquest aspecte, les primeres conclusions indicarien que el relat de la menor no coincideix amb el material audiovisual.

Segons la versió de la menor, després del concert, un dels integrants del grup la va convidar a un dels espais reservats. Llavors, va entrar un altre grup de persones per sorpresa i van acabar penetrant-la i obligant-li a fer fel·lacions.

El programa 'Espejo Público' d'Antena 3 va explicar, però, que la jove ja hauria posat cinc denúncies similars en altres ocasions i en tot els casos es van considerar falses. Ara, s'haurà d'esperar que avanci la investigació dels Mossos d'Esquadra per saber què va passar realment en aquell reservat i si realment hi va haver una violació.

La discoteca condemna els fets

Per la seva banda, la discoteca ha condemnat els actes des del primer moment. «La sala Razzmatazz està adherida a ‘No Callem’, un protocol contra les agressions i abusos sexuals en espais d’oci nocturn impulsat per l’Ajuntament de Barcelona»., han explicat els responsables de la sala, que treballen enèrgicament amb els Mossos per esclarir els fets.


Comentaris

envia el comentari