Violen una dona en un parc de Tarragona mentre feia esport

La dona va poder escapar de l'agressor en un descuit

Imatge d'un dels camins del Parc del Francolí.
Imatge d'un dels camins del Parc del Francolí. | Cedida

Un home va atacar una dona i la va violar el passat dijous a Tarragona. Segons informacions policials, la víctima estava corrent per la zona del Parc del Francolí al migdia quan va ser interceptada pel sospitós. Aquest la va portar a una zona apartada on va abusar d'ella i la va obligar a fer-li una fel·lació. A més, durant l'abús va tocar-li tot el cos i, en el moment en què va voler penetrar-la, la dona va poder fugir.

La víctima, d'uns 30 anys, va córrer fins a una zona més transitada del parc per evitar que el violador tornés a atrapar-la sense ser vist per ningú. Aleshores, la jove es va dirigir directament a la comissaria de la Guàrdia Urbana on va denunciar el que havia passat. Els agents van posar en marxa el protocol per víctimes d'abús sexual i van alertar els Mossos d'Esquadra.

La policia intenta identificar a l'agressor

La víctima va ser traslladada des de la comissaria a l'Hospital Joan XXII on li van practicar un examen físic. A més, allà van trobar una mostra de semen a la roba de la dona que ara compararan amb la base de dades de la policia. De moment no hi ha detinguts, tot i que la dona va descriure a l'agressor com un home de pell fosca, alçada mitjana -entre 1,75 i 1,80 metres-, ulls grans i negres. Aquestes característiques no coincideixen amb cap dels sospitosos registrats a les bases dels Mossos.

Amb les dades donades per la jove, els Mossos han realitzat un retrat robot que ja han distribuït als diferents cossos policials per intentar localitzar al sospitós. I és que aquest va actuar en una zona molt freqüentada per gent que fa esport i per famílies amb nens, el que pot causar molta inseguretat entre la ciutadania.


Comentaris

envia el comentari