Una picabaralla violenta al volant acaba en accident al Vallès

Dos conductors temeraris van ser gravats abans de provocar un accident

accident c-59 violencia volant
En l'accident no es van haver de lamentar ferits | Twitter (@alexhaix)

La violència al volant està concebuda com un greu perill: és un fet que trobem habitualment a les nostres carreteres i que podria arribar a provocar un gran nombre d'accidents. En aquesta última setmana, s'ha pogut reviure un d'aquests casos a través d'un vídeo que s'ha fet viral. 

Aquesta perillosa seqüència va tenir lloc a la carretera C-59, entre les localitats de Palau de Plegamans, al Vallès Occidental, i Caldes de Montbui, del Vallès Oriental. Un testimoni que anava darrere dels dos vehicles, els quals van acabar col·lidint, va enregistrar tots els fets ocorreguts. 

Un accident sense ferits que lamentar

Tal com es veu a les imatges, des d'una estona abans de l'incident, els dos cotxes ja estaven conduint de forma poc responsable. Després de cometre diverses infraccions i en un estira-i-arronsa que dura pocs metres, els dos vehicles acaben col·lidint. 

Per sort, en l'accident no es van haver de lamentar ferits, encara que podria haver acabat molt pitjor del que va acabar sent. Tal com es veu en les imatges, un autobús que circulava en direcció contrària va tenir prou temps de frenar. En cas contrari, l'accident hauria pogut acabar molt pitjor.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari