rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Un violent i desconegut peix mossega dos nens i posa en alerta les platges d’Alacant

Els fets van passar divendres a la platja del Pinet del municipi d’Elx. El bany va quedar prohibit a tota la zona ja que l’animal, que segueix desaparegut, va causar ferides als menors
Imatge dels talls que el peix va provocar amb les seves mossegades a un dels nens ferits | Tele Elx

 

Un estrany peix desconegut però molt violent ha mossegat aquests últims dies dos nens de 7 i 10 anys a la costa d’Alacant. Aquest estrany succés va tenir lloc divendres a Elx, cosa que va posar en alerta els socorristes de la zona, que van prohibir el bany durant tot el dia a les platges de la Marina, el Pinet i el Rebollo d’aquest municipi. L’animal va causar ferides als peus dels dos menors i encara no se sap de quina espècie podria tractar-se.

 

El primer atac va tenir lloc a la platja del Pinet cap a les 17:30h del divendres, mentre que el segon cas es va donar al cap de mitja hora, quan suposadament el mateix peix va tornar a mossegar un altre menor a la mateixa platja.

 

Això va obligar a hissar la bandera vermella en aquesta zona i les costes properes. Dissabte ja es va hissar la bandera groga, però es va reforçar la vigilància de socorristes i d’agents de la Policia Local, mentre que es va dur a terme una batuda per poder localitzar sense èxit l’animal.

 

Imatge no representativa del peix desconegut que ja ha atacat dos menors al Mediterrani | Arxiu

 

Els nens es troben en bon estat de salut

Malgrat el gran ensurt que es van endur les víctimes que van patir les mossegades d’aquest inquietant peix, els dos nens evolucionen favorablement de les ferides i, després d’analitzar bé les ferides, els metges han descartat que l’animal fos verinós.

 

Es dona el cas que un dels menors tenia tres talls força importants al peu dret, mentre que els socorristes van optar finalment per sol·licitar una ambulància per tal de traslladar els ferits a les Urgències de l’Hospital General d’Elx com a mesura preventiva.

 

També et pot interessar...

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris