La presumpta assassina de Manresa va enviar fotografies del cadàver a la seva exparella

Ho ha fer a través de WhatsApp

Imatge de l'edifici on van tenir lloc els fets
Imatge de l'edifici on van tenir lloc els fets | Guillem RS

 

Nous detalls sobre l’homicidi comès en un pis de Manresa, que es va cobrar la vida d’un home de 67 anys mort a ganivetades a mans de la seva parella, una dona de 47 anys. 

La dona que va acudir a comissaria era l’exparella de l’acusada, la qual havia rebut una sèrie de WhatsApp’s de la que havia estat la seva companya sentimental. En aquests missatges, es podien apreciar diverses fotos d’un cadàver, fet que va sorprendre i horroritzar la destinaria, que no va dubtar ni un segon en avisar a les forces de seguretat.

L’acusada haurà de fer front a un delicte d’homicidi dolós

Gràcies a l’avís d’aquesta dona anònima, els Mossos d’Esquadra van poder actuar amb una celeritat sorprenent. Així doncs, es van dirigir ràpidament al lloc del crim, on efectivament van poder confirmar tot el que la dona els hi havia mostrat i explicat, ja que el cadàver de la víctima presentava indicis clars de violència.

Aleshores els agents van muntar un dispositiu amb la finalitat de localitzar la presumpta autora dels fets, que en aquells moments es trobava a un bar situat a escassos 50 metres del pis de la víctima. No van tardar a trobar-la, i immediatament després els Mossos procedien amb la seva detenció.

De moment encara es desconeixen els motius que van portar la presumpta autora del crim a posar fi a la vida de la seva parella i va enviar fotografies del succés a la seva exparella. Però els seus veïns, que tenien coneixença de la relació sentimental que mantenien els afectats, confessen que els fets no han suposat una sorpresa per a ells.

Ara, l’acusada haurà d’enfrontar-se a un delicte d’homicidi dolós, ja que la dona tenia des d’un primer moment la intenció d’acabar amb la vida de la víctima.


Comentaris

envia el comentari