IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Wifi gratuït durant mitja hora i pagament del bitllet amb el mòbil, les novetats de Rodalies

Avui s'ha posat en marxa el servei a plaça Catalunya, Arc de Triomf, Clot Aragó i Aeroport

Imatge de la novetat | cedida

Renfe ha instal·lat wifi gratuït durant mitja hora a una vintena d’estacions de Rodalies de l’Estat, quatre de les quals catalanes. El ministre de Foment, Íñigo de la Serna, ha presentat el servei aquest dijous a l’estació Nuevos Ministerios de Madrid, després de les proves pilot que s’han fet a Plaça Catalunya, a Barcelona, i a Getafe Centro, també a Madrid. Els serveis de connectivitat i informació i entreteniment de ‘PlayRenfe’ s’ha posat en marxa avui mateix. Està disponible a partir de les validadores d’entrada a l’estació i a la zona de les andanes. Les estacions catalanes que disposaran d’aquest servei són Plaça Catalunya, Arc de Triomf, Clot Aragó i Aeroport.

La funcionalitat de ‘PlayRenfe’ a les estacions de Rodalies estarà adaptada a la demanda dels clients de rodalies. Així els clients disposaran d’un temps màxim de connexió de 30 minuts per optar a serveis de connectivitat i informació general i de servei així com a continguts d’entreteniment. A banda, De la Serna també ha anunciat una altra novetat, el pagament dels bitllets de Rodalies amb el mòbil. Es fa a través de l’aplicació ‘Renfe Ticket’. En el moment de la compra a través de les màquines d’autovenda es podrà triar l’opció ‘Pagar amb Renfe Ticket’. Un cop seleccionada, a la pantalla de la màquina autovenda apareixerà un codi QR que caldrà escanejar o introduir un localitzador mitjançant el teclat per iniciar el pagament a través de l’App Renfe Ticket del telèfon.

Un cop validat aquest codi, al telèfon mòbil apareixerà un resum de les característiques del bitllet i l’opció de pagament amb la targeta de crèdit associada a l’aplicació Renfe Ticket, per tal de poder imprimir el bitllet vàlid corresponent. Renfe assegura que aquest sistema de pagament és únic als serveis de transport públic de Catalunya.


Comentaris

envia el comentari