Les xarxes aplaudeixen una piulada de la guàrdia civil sobre la cerca d'en Gabriel

Un total de 200 persones segueixen a la recerca del menut

Imagen de archivo de Gabriel Cruz Ramírez.
Gabriel Cruz Ramírez en una imatge d'arxiu | Cedida

La Guàrdia Civil segueix al peu del canó per la recerca de Gabriel Cruz Ramírez. La benemèrita, en aquest context, ha publicar ahir un missatge a Twitter que va ser aplaudit per milers de persones. El missatge, acompanyat d'un vídeo, explica quina és la tasca que duu a terme el cos espanyol per trobar al menut. 

«Malgrat les difícils condicions, els bussejadors #GEAS no deixen ni un pou, dipòsit o bassa en relació a la recerca de #GabrielCruz #No Defallim», publica el cos policial espanyol.

  

  

  

  

El vídeo, que té una durada d'uns trenta segons, acumula més de 40.000 reproduccions, més de 3.000 'likes' i uns 1.000 comentaris.

Molt de ressò a les xarxes socials

Els tuitàires, en aquest context, no han dubtat en agrair a la policia la tasca que estan duent a terme per rescatar al menut andalús.

Han estat molts, de fet, els ciutadans que s'han servit de les paraules de la benemèrita per publicar diversos tweets on han donat les gràcies al cos policial espanyol. 

Un total de 200 persones busquen al menut

Família, amics i voluntaris fan mans i mànigues per trobar al petit Gabriel. La recerca no cessa i aquest mateix dimarts al matí, 6 de març, la cerca s'ha reprès com gairebé cada dia. 

En aquest context, des de les 8 del matí, un total de 126 professionals i 86 voluntaris han seguit buscant el petit. 


Comentaris

envia el comentari