Un menor de 15 anys amenaça de mort la seva mare amb un ganivet en València

Sa mare s'havia queixat de la música massa alta i li havia demanat explicacions sobre una sèrie d'objectes que no coneixia com a propis
El xiquet ha amenaçat de mort a sa mare amb un ganivet | Arxiu

 

Agents de la Policia Nacional han detingut este dissabte en València a un menor d'edat com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar, després d'insultar i amenaçar amb un ganivet a sa mare i trencar els mobles de casa.

 

Els fets s'han produït cap a les 21.00 hores de la nit en el districte Marítim de València, quan els agents que patrullaven per la zona han rebut un avís del 091 per a acudir a un domicili del districte a on, pel que pareix, hi havia un menor que estava molt agressiu trencant tota casa.

 

Li havia recriminat que tinguera la música alta  

Els policies s'han acostat al lloc a on han localitzat a una dona i han sabut que, mitja hora abans, quan havia arribat a sa casa, li havia recriminat al seu fill que tinguera la música alta i li havia preguntat per la procedència de diferents objectes que no reconeixia com a seus. En eixe moment, son fill havia començat a posar-se molt agressiu, pegant puntades a tot el que trobava, trencant un vidre i un televisor.

 

Quan la mare havia vist al fill fora de si, va telefonar a la policia, cosa que va provocar que el menor agarrara un ganivet i es dirigira cap a ella, amenaçant de matar-la. En vore's amenaçada, la dona ha eixit correguent, fins a escoltar com el fill es tancava en l'habitació.

  

En el moment en què els agents han parlat amb el menor, el xiquet ha reconegut els fets i ha manifestat que volia viure a soles, ja que estava cansat de viure amb sos pares.

 

Finalment, els agents han detingut al menor, de 15 anys, com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

 

També pots llegir...