Xoc entre dos camions a l’N-240, a Lleida

L’accident no ha causat cap ferit |La boira és molt densa a la plana de Lleida

Dos camions han xocat a l'N-240, Lleida
Dos camions han xocat a l'N-240, Lleida | ACN

La boira ha provocat diverses complicacions a les carreteres catalanes. A la sortida de Lleida en direcció a les Borges Blanques, dos camions han patit un accident en xocar frontalment a l'N-240 durant el matí d’aquest dilluns.

Segons han informat els Mossos d’Esquadra, els fets han tingut lloc al voltant de les 8.13 hores d’aquest 24 de desembre a l’altura del polígon industrial dels Frares de Lleida, al quilòmetre 87 de la carretera nacional N-240.

Dos camions han xocat lateralment

A la plana de Lleida la boira ha estat present durant hores, fet que podria haver influït en el succés. Tot indica que un dels camions hauria volgut girar i la seva cabina ha impactat lateralment amb la de l’altre vehicle. Com a conseqüència la circulació per l'N-240 s’ha vist afectada i els Mossos d’Esquadra han hagut de tallar la via en ambdós sentits de la marxa per facilitar l’accés a les grues que han retirat els camions.

La boira hauria dificultat la circulació
La boira hauria dificultat la circulació | ACN

A més a més, les retencions causades per la topada entre els vehicles han provocat un altre accident, a les 8.32 hores, en el qual altres turismes han xocat per encalç, tot i que en cap dels dos casos hi ha hagut ferits, segons han informat fonts policials. Els agents dels Mossos d’Esquadra han regulat el trànsit de la carretera N-240 i des del moment en el qual han arribat al lloc de l’accident, fins a les 9.45 hores, han mantingut la via tallada per les tasques de neteja.

Per una altra banda, des del Servei Català de Trànsit han demanat precaució davant la presència de boira, moments en els quals s’ha de reduir més la velocitat perquè la visibilitat de la carretera no és adequada i es poden produir accidents amb més freqüència. La plana de Lleida és una zona on s’acumula molta boira «densa» i ha afectat diverses carreteres, com l’A-2 en el tram des de Soses fins a Cervera, 89 quilòmetres afectats, i l’AP-2 a Castelldans, entre eles quilòmetres 140 i 160.


Comentaris

envia el comentari