Un xoc entre sis vehicles provoca nou quilòmetres de retenció a la Ronda de Dalt

L'accident s'ha produït al voltant de les 7 del matí

Un total de sis vehicles han patit un accident de trànsit múltiple aquest dilluns 7 de gener al voltant de les 7.00 hores del matí a la Ronda de Dalt, a l'altura del barri barceloní de Sarrià. En sentit Llobregat, quatre cotxes han xocat i pocs minuts després, i en una zona propera al primer sinistre, dos vehicles més també han patit un altre accident.

8,5 quilòmetres de retencions a la Ronda de Dalt

Segons ha informat la Guàrdia Urbana de Barcelona, per sort, cap persona que circulava en els sis vehicles afectats ha resultat ferida. Tot i això, el xoc múltiple ha generat importants retencions a primera hora del matí de dilluns a la Ronda de Dalt.

Concretament, s’han registrat gairebé 8,5 quilòmetres de cua pel tall d’un dels carris de la Ronda de Dalt, provocant que les retencions arribessis des del Nus de la Trinitat fins a Sant Gervasi.

Reben l'alta diversos ferits en l'incendi de Badalona

Després de rebre atenció sanitària a conseqüència de les ferides provocades per un incendi d'un edifici de 10 plantes a Badalona, on van perdre la vida tres persones, alguns dels ferits ja han estat donats d'alta. És el cas d'una família de quatre membres —mare, pare i dos fills— que ja han pogut abandonar les instal·lacions de l'Hospital Can Ruti aquest diumenge.

Imatge del pis que s'ha incendiat aquest dissabte a Badalona
Imatge del pis que s'ha incendiat aquest dissabte a Badalona | CatalunyaDiari.cat

 

A Vall d'Hebron encara continuen  ingressats un nadó i tres adults en estat greu, però estable. A més, un adult ha empitjorat en les darreres hores i es troba en estat molt greu, però també estable, després que aquest dissabte estava en estat greu, segons ha informat el centre hospitalari.

Ajudes específiques pels afectats

Cal destacar que aquest passat diumenge 6 de gener, els responsables de l'Ajuntament de Badalona i consellers de la Generalitat van dur a terme una reunió per avaluar mesures pels afectats.

Segons va explicar Álex Pastor, alcalde de la ciutat, es crearan una unitat específica de serveis socials de seguiment cas per cas de les famílies afectades per l'incendi.

A més, ha assegurat que tothom serà atès i que la Generalitat és qui es farà càrrec de proporcionar un sostre fins que puguin tornar a les seves llars. Mentre que al centre cívic del barri de Sant Roc serveis socials i protecció civil atendrà els afectats a partir de dilluns.