Xoc entre un cotxe i un camió a la C-35 a l'altura de Montmeló

N'hauria resultat un ferit greu, tot i que el SEM encara no ha confirmat la informació

Dos camions s'han vist implicats en l'accident   | cedida

Els Mossos han tallat la C-35 a l'altura de Montmeló aquest dimecres a causa d'un accident al quilòmetre 29 de la via. S'ha produït un xoc entre un cotxe i un camió, del que n'hauria resultat suposadament un ferit greu, tot i que el Servei d'Emergències (SEM) ha de confirmar encara la informació. Els agents han rebut l'avís a les 12.18 hores del migdia i han procedit a desviar la circulació, provocant retencions que segueixen encara en els dos sentits.

Retencions també a la ronda Litoral de Barcelona

Aquest matí s'han donat també greus problemes per als conductors que circulaven per la ronda Litoral de Barcelona. Com a conseqüència d'un accident s'han arribat a registrar fins a deu quilòmetres de retencions a la via, entre Sant Adrià de Besòs i el Port, en direcció al riu Llobregat. 

El Servei Català de Trànsit (SCT) també ha informat que, per un vehicle que ha patit una avaria, i que ja ha estat retirat, també s'havien acumulat uns sis quilòmetres de retencions a la ronda de Dalt. Concretament, les cues s'han format entre el Nus de la Trinitat i Vallcarca, també en sentit Llobregat. A més, els problemes s'han estès a la Porta Nord, des de Santa Coloma de Gramenet. 

La informació actualitzada del trànsit de les carreteres catalanes es pot consultar a la pàgina web del SCT, des d'on informen de tots els tipus de retencions. Durant el matí d'aquest dimecres 6 de març, diversos punts d'accés a la ciutat de Barcelona s'han vist afectats. Entre ells, l'accident a la Ronda Litoral que ha provocat deu quilòmetres de retencions, en sentit Llobregat, ja que han hagut de tallar un carril de la via.

Retencions també a Lleida, per accident

El Servei Català de Trànsit ha informat que fa una hora hi havia retencions en ambdós sentits de la marxa de l'N-260, al Pallars Sobirà. Per aquest motiu, es demana precaució als conductors que circulin per aquest tram d'aquesta comarca lleidatana. Malgrat les retencions, els Mossos d'Esquadra han donat pas alternatiu als turismes per tal d'agilitzar la circulació de la via.


Comentaris

envia el comentari