rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El 'Yoyas', davant del jutge per violència masclista

Fayna i ell mantenen una relació des de fa 17 anys
El 'Yoyas' en una imatge d'arxiu | Cedida

 

El 'Yoyas' és un dels personatges més coneguts de 'Gran Hermano'. Durant la segona edició, el català va ser una de les figures més polèmiques que ha tingut mai el programa. A més, va ser allà on va conèixer a la mare dels seus fills, Fayna Bethencourt, amb qui té una relació des de fa 17 anys. Avui, però, ha sortit a la llum que Carlos Navarro, com es diu en realitat, declararà davant del jutge per un suposat cas de violència de gènere.

 

Els primers informes revelen que l'investigat hauria agredit a la seva parella el passat 10 de gener a Pozo Izquierdo, el municipi canari on ella viu. Per aquest motiu, segons explica 'La Provincia', Navarro s'estaria enfrontant a un delicte de violència de gènere per coacció. Després de ser traslladat, en un primer moment, a Maspalomas, localitat també ubicada a l'arxipèlag, actualment es troba a Telde, ciutat de la mateixa illa, on prestarà declaració.

Una vida lluny de les càmeres

Molts dels concursants que passen pels diferents reality shows de gran èxit que s'emeten a televisió aprofiten el seu carisma per quedar-se dins del mitjà i poder desenvolupar la seva carrera en aquest. No obstant això, aquesta no va ser l'alternativa que van agafar Carlos i Fayna, els quals van optar per una alternativa més tradicional.

 

Carlos Navarro i Fayna Bethencourt durant la seva etapa a 'Gran Hermano' | Cedida

 

Inicialment, l'home que va fer la fama a través del nom de 'Yoyas', va decidir obrir un bar. Després de fracassar en la seva aventura, va optar per entrar a la política, on es va convertir en conseller de Vilanova del Camí, a Barcelona. Finalment, un cop acabada aquesta etapa, va decidir traslladar-se a Gran Canària, on es va instal·lar amb la seva parella.

 

Fayna es va convertir en escriptora. L'any passat fer la seva primera publicació, anomenada 'Cianuro y chocolate'. Una recopilació d'històries de terror. Precisament, en el text sembla fer una picada d'ullet al tràgic moment que viu la parella, ja que una de les frases destacades és la de «quan l'amor es converteix en una soga en la qual aguanta el teu cos», una sensació que podria recordar-li a la viscuda en aquesta última etapa amb Navarro.

Fotografies de Fayna Bethencourt i de Carlos Navarro | Facebook

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris