Persones mirant la senyera a la plaça del Blat de Valls

L'acte institucional de la Diada a Valls es trasllada al passeig dels Caputxins

L'assistència presencial serà amb cita prèvia

El monument als Xiquets de Valls, ubicat al passeig dels Caputxins, serà el teló de fons escollit per a l'acte cultural de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya a Valls.

Tal com ja va succeir l'any passar, les restriccions i mesures de protecció per a la contenció de la pandèmia han obligat a repensar la vigília de la Diada. En aquest sentit, tornarà a canviar la tradicional actuació castellera a la plaça del Blat per un acte cultural breu.

Hi haurà diverses actuacions musicals, la lectura de diversos poemes i del manifest, així com el tradicional cant dels Segadors. Aquest any, a més, l'acte vol retre homenatge al fet casteller i al món sardanista.

La celebració comptarà amb les habituals mesures de protecció. Hi haurà aforament limitat, públic assegut amb distàncies de seguretat, l'obligatorietat de dur mascareta i l'aplicació de gel hidroalcohòlic en accedir a l'espai, entre d'altres.

L'assistència presencial serà prèvia cita  al correu electrònic alcaldia@valls.cat o al telèfon 977 636 001. L'accés es realitzarà a partir de les 20.00 h del vespre, de manera progressiva i gradual. L'acte començarà  a les 20.30 h. Les localitats no seran numerades i s'acomodarà el públic a mesura que aquest accedeixi a l'espai.