Persones de concert a Valls

Tots els concerts: Coneix el programa de la Festa Major de Sant Joan 2022 de Valls

La capital de l'Alt Camp viurà, del 17 al 25 de juny, la seva festa patronal

El programa d'actes de la  Festa Major de Sant Joan de Valls ja és al carrer. Després de dos anys marcats per la pandèmia, la celebració patronal de la capital de l'Alt Camp recupera els espais i els formats habituals amb algunes novetats destacades. Així ho ha anunciat l'alcaldessa de la ciutat, Dolors Farré, en la roda de premsa que ha tingut lloc avui dijous dia 26 de maig.

Pel que fa a la programació musical nocturna, la primera nit, el dia 20 de juny, a partir de les 23.00 h, a la plaça de l'Oli, tindrà lloc la revetlla de versions amb Les Que Falta Band, amb un repertori 100% femení. L'endemà dimarts, a les 23.00 h, a la plaça de l'Oli, hi haurà el concert de Maria Jaume titulat 'Voltes i voltes'.

El dimecres dia 22 de juny s'iniciarà la programació de les carpes, que enguany es traslladen a l'Hort del Carme. El primer concert de solsticidi serà amb The Tyets, Smoking Souls i  Tremenda Jauría.

Pel que fa a la revetlla de Sant Joan, el dimecres dia 23 de juny, a la plaça del Pati tindrà lloc la revetlla de ballables amb l'orquestra Rosaleda. Pel que fa a l'aparcament de l'Hort del Carme, el segon concert del solsticidi estarà protagonitzat per Lucrecia, Sara Roy, Tesa i Dj Natàlia Exstasy.

L'última nit de concerts, el dia 24 de juny, actuaran a l'escenari de l'Hort del Carme Els Catarres, Maluks i Figa Flawas. Mentrestant, a la plaça de l'Oli, hi haurà el concert de Maio.