Façana de la biblioteca Carles Cardó de Valls

El Centre Cívic de Valls presenta les activitats del curs 2021-2022

Amb la voluntat de fer accessibles les activitats, la meitat de les propostes són gratuïtes

El Centre Cívic  de Valls inicia aquest setembre el  curs amb més de quaranta propostes d'activitats. Sumen més de 600 hores de programació per a diversos públics, des d'infants fins a gent gran.

En total, la programació d'aquest trimestre compta amb 41 activitats, entre les quals cursos, espectacles infantils, xerrades i tallers adreçats a persones de totes les edats. Les inscripcions es poden realitzar a les dependències del Centre Cívic de dilluns a divendres de 10.00 h a 14.00 h, i els dimarts i dimecres, de 17.00 h a 19.00 h.

Per agilitar les inscripcions i reduir el temps d'espera, s'ha esglaonat el procés d'inscripcions. Així, les persones que vulguin apuntar-se a les activitats destinades a la gent gran, els majors de 64 anys, ho poden fer des del dilluns 6 de setembre. Per a la resta de propostes, el període d'inscripció comença el 8 de setembre i s'allargarà fins a exhaurir places. Les activitats del Centre Cívic s'iniciaran durant la quarta setmana de setembre, a partir del dilluns dia 20.

Aposta per les entitats i professionals del territori

La regidora d'Acció Cívica i Joventut,  Laia Castells, ha destacat que s'ha donat continuïtat a alguns dels cursos iniciats el curs passat gràcies a la bona acollida de públic. Per exemple el curs de lettering a càrrec de Marta Palau. També el curs d'escriptura "Tast de lletres" a càrrec de l'escriptora Ester Enrich o l'Espai de jocs, dinamitzat per l'Associació As. en la Manga, que permetrà jugar a diferents jocs de taula divendres a la tarda.

L'Escola de Pares i Mares oferirà tres xerrades i tallers per continuar oferint recursos en el procés de criança dels infants, a càrrec de La Tribu. Les entitats locals Valls en Transició, l'Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu (ADeLA) Can Pipirimosca i Increïble comestible ofereixen un nou cicle d'activitats de cuina. Consisteix en quatre sessions de Cuina Rebel i un nou cicle sobre "Artesans alimentaris" per apropar als participants a obradors del territori.

Finalment, dins de la programació infantil  s'inclou una nova edició de la popular cagada del Tió a càrrec de la Colla Gegantera Pessigolla. Enguany se celebrarà el divendres 17 de desembre a la tarda a la plaça Pilar Prim o l'espectacle de la Castanyada, el dijous 28 d'octubre.

Activitats gratuïtes, descomptes i preus reduïts

Amb la voluntat de fer accessibles les activitats, la meitat són gratuïtes. Així mateix, les que no ho són inclouen descomptes, principalment per als col·lectius en risc d'exclusió social i econòmica. D'altra banda, per als col·lectius de gent gran i per al jovent es mantenen els preus reduïts en les activitats de pagament.

Totes les activitats, cursos i tallers es poden consultar des de la pàgina web corporativa de l'Ajuntament. Des de la qual la ciutadania pot accedir directament a totes les activitats i notícies relacionades amb aquest servei, així com descarregar la programació d'aquest trimestre.