Platea del Teatre Principal de Valls

Valls programa una vuitantena d'activitats culturals com a preludi de les Decennals

Les propostes estan compreses entre els mesos d'octubre de 2021 i gener de 2022

El teixit associatiu  vallenc, batega de nou amb una nova edició del programa Valls, Ciutat de Cultura Participativa. Una vuitantena d'activitats, compreses entre els mesos d'octubre de 2021 i gener de 2022, faran de preludi de les Festes Decennals 2021+1.

Una trentena d'agents culturals són els responsables de les activitats  que es duran a terme en aquest període. Així doncs, es podrà gaudir de concerts, conferències, xerrades, exposicions, teatre, cuina, contacontes, fires, visites, entre altres. Algunes de les activitats seran de caràcter extraordinari com ara el Centenari del Cinema Amateur. També les jornades sobre l'església de Sant Francesc de Paula o el concert d'aniversari organitzat per la Societat Aroma Vallenca.

El conjunt de les activitats, es bustiarà en una edició impresa a totes les llars vallenques. També es podrà aconseguir als taulells de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, Oficina de Turisme, la Biblioteca Carles Cardó, el Teatre Principal i Vallsgenera. En línia, es podrà consultar a través de l'agenda de la pàgina web municipal i de l'aplicació per a dispositius mòbils VallsApp. Aquesta App ja compta amb més de 5.600 descàrregues i permet actualitzar permanentment el contingut i la introducció de noves activitats que es puguin organitzar.