Imatge d'un exemplar de gos

Un centre de Cabra del Camp subvencionarà el veterinari de les mascotes dels veïns

L'objectiu és millorar la salut dels animals i evitar abandonaments

L'equip de govern de l'Ajuntament de Cabra del Camp col·labora amb un nou servei veterinari que es realitzarà a través d'un centre col·laborador i que té per objectiu el benestar animal, cuidar la salut de les mascotes i evitar l'abandonament. El centre veterinari El Passeig, de Valls, oferirà, a preus reduïts, vacunacions, esterilitzacions de gats i gossos i posarà el xip als animals de companyia.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Per tal de poder-se acollir al servei, les oficines municipals entregaran una papereta identificativa a les persones que acreditin ser veïnes del poble i que caldrà presentar al centre veterinari. És de caràcter intransferible i no s'aplicarà el descompte presentant altres documents.

Pel que fa a les consultes sobre els preus dels serveis disponibles, horaris, condicions o qualsevol dubte que pugui sorgir,es faran directament amb el centre veterinari i la visita serà sota cita prèvia. El  cost de la visita, per la seva banda, es pagarà directament al centre veterinari i el propietari n'és el principal responsable.

La regidora de Benestar Animal, Mireia Jorge, recorda la importància de preocupar-se pel benestar dels animals de companyia i cuidar de la seva salut. Amb aquesta iniciativa, la regidora espera que les persones que tinguin menys recursos per a fer-hi front, puguin evitar plantejar-se l'abandonament.