Un tren de rodalia circulant per una estació amb muntanyes de fons

Interrupció del servei de tren de la línia R13 entre Picamoixons i Sant Vicenç de Calders a causa d'unes obres

Adif executa entre els municipis de Valls i Salomó una millora de la infraestructura en la línia fèrria que va quedar malmesa a causa del temporal Filomena

Segons ha informat Renfe, entre les 9.00 h del dia 19 d’abril i les 13.00 h del dia 24 de maig, el servei de tren en el tram ferroviari de Sant Vicenç de CaldersValls i la Plana-Picamoixons, es veurà interromput a causa de les obres que Adif executa entre els municipis de Valls i Salomó per tal de millorar la infraestructura en la línia fèrria que va quedar malmesa a causa del temporal Filomena.

Durant aquest període, Renfe establirà un servei alternatiu per carretera per garantir la mobilitat dels viatgers afectats. Aquest canvi comportarà un important increment del temps de viatge respecte al trajecte en tren.

En aquest sentit, Renfe reforçarà la informació als usuaris mitjançant el personal d’atenció al client i el dispositiu preveu la incorporació de persones d’informació per orientar i guiar els clients. També es reforçaran la cartelleria i els missatges en teleindicadors, estacions, trens i megafonia.