Museu de Valls

Valls busca una alternativa a la programació d'art contemporani de la capella de Sant Roc

El Museu de Valls constitueix un grup de treball participatiu per establir una nova programacio que beurà del llegat de la Capella de Sant Roc

El Museu de Valls ha fet públic que la ciutat comptarà amb una nova  programació d'art contemporani, després que la Capella de Sant Roc es reconverteixi en l'Espai Gerhard, el centre d'interpretació sobre el compositor vallenc. Amb la voluntat de recollir el llegat dels 35 anys de la capella, es vol impulsar un nou cicle de programació on l'art contemporani en sigui el protagonista.

Per tal de definir el nou projecte, el museu està constituint un grup de treball participatiu format per creadors i professionals de les arts visuals, que seran els encarregats d'ultimar l'estudi on es definiran el nom, els eixos i els objectius d'aquesta nova programació. Així, entre les fites marcades, es vol definir una agenda contemporània  actualitzada i ambiciosa, amb accions que puguin anar des de l'exhibició en un espai permanent fins a intervencions en l'espai públic.

L'equip, que serà coordinat des del propi museu, estarà format per experts que hagin treballat dins l'àmbit de l'art contemporani i professionals vinculats amb el museu i la ciutat.

En les properes setmanes s'acabarà de configurar l'equip redactor i durant aquest any es realitzaran les jornades de debat i participació per tal que, de cara al 2022, es disposi ja d'una proposta pròpia de programació d'art contemporani a Valls.