Arrenquen l'estelada, el llaç groc i el pal de la bandera de la Unió Anelles de la Flama de Valls

L'organització ha aprofitat l’altaveu de les xarxes socials per condemnar aquesta mena d’actes vandàlics

La Unió Anelles de la Flama (UAF), una entitat vallenca dedicada a la recuperació i promoció del patrimoni festiu, el ritual i el folklore de la capital de l’Alt Camp, ha denunciat a les seves xarxes socials un lamentable acte vandàlic a la seu de l’organització.

A través de Twitter, des de la Unió Anelles de la Flama han explicat que, fa uns dies, algú va endur-se la bandera estelada, el llaç groc i, fins i tot, el pal de la bandera, tots tres elements que l’entitat tenia a la façana del seu local.

La UAF condemna la bretolada a través de les xarxes

La UAF ha aprofitat l’altaveu de les xarxes socials per condemnar aquesta mena d’actes vandàlics, actituds i situacions que, últimament, s'han repetit contra alguns espais i establiments del municipi.

Pinten amb esprai l'aparador de la pastisseria Santacana

La pastisseria Santacana, situada al carrer de la Cort de Valls, va despertar-se el passat 26 de desembre, dia de Sant Esteve, amb una sorpresa desagradable. De bon matí, a la façana i l'aparador de l'establiment hi van aparèixer unes pintades inconnexes, fetes amb esprai de colors gris platejat, que han envoltat i embrutat la paret de la cantonada que ocupa el negoci.

Pla general de la façana i l'aparador de la pastisseria Santacana de Valls, amb les pintades que van aparèixer per Sant Esteve | VallsDiari

 

Els responsables de la botiga, que ja van interposar la denúncia pertinent, van difondre un vídeo a les xarxes socials, on van condemnar els fets amb una publicació que deia «La nit de Nadal els espanyols s'han divertit pel carrer de la Cort». Amb aquestes declaracions, els propietaris de la pastisseria Santacana, que tenen a l'aparador diversos cartells que demanen la llibertat dels presos polítics catalans, van atribuir l'acte vandàlic a un suposat grup d'espanyolistes.