Junta de Seguretat Local de Valls

Dades molt preocupants: 400 fets delictius més a Valls en els últims 7 mesos

Per primera vegada, Valls es troba un punt per sobre de la mitjana de delictes per mil habitants a Catalunya

Avui dilluns dia 12 de setembre ha tingut lloc una nova trobada de la  Junta de Seguretat Local de Valls. En la reunió s'ha fet un seguiment dels fets delictius que han succeït en els darrers mesos a Valls. En aquest sentit, Xavier Hervàs, inspector en cap de l’Àrea Bàsica Policial, ha explicat que en 7 mesos la dada de resolució de casos es manté en un 33%, una dada habitual, tot i que «estaríem al voltant d’uns 400 fets més repartits en set mesos a la ciutat de Valls, sent els furts i les estafes les tipologies delictives amb més augment».

Per altra banda, Hervàs ha exposat que policialment el que més ocupa i preocupa són aquelles tipologies que generen més inseguretat, com les entrades als domicilis o robatoris amb violència a la via pública. De fet, per primera vegada Valls es troba a la par o un punt per sobre de la mitjana de delictes per mil habitants a Catalunya, segons l'inspector.

Incrementen les detencions

La trobada també ha servit per detallar les darreres dades de les actuacions policials a la capital de l'Alt Camp. En aquest sentit, hi ha una dada d’increment de detencions per delictes de salut pública, que s’ha incrementat en 12 respecte a les 2 de l’any passat en el mateix període.