La Diada de Catalunya del 2019 a Barcelona

L'ANC Valls-Alt Camp omplirà 4 autocars per assistir a la manifestació de la Diada

Enguany la mobilització té per lema “Tornem-hi per vèncer: independència!”

Fins a  4 autocars sortiran de Valls per participar en la manifestació independentista de l'11 de setembre a Barcelona. Concretament, l'Assemblea Valls-Alt Camp ha aconseguit uns 200 inscrits, una xifra superior a la de l'any passat. Segons l'organització, encara hi ha algunes places disponibles, i també samarretes que es poden comprar a la paradeta de l'entitat i al local, a la plaça dels Alls.

Enguany la mobilització té per lema “Tornem-hi per vèncer: independència!” i té per objectiu recuperar els carrers i reivindicar el mandat del Primer d’Octubre per fer efectiva la República Catalana.

Els autocars sortiran de Valls el mateix diumenge a la una del migdia, des de l'estació d'autobusos. La manifestació a Barcelona començarà a les 17.14 h des de l’avinguda del Paral·lel i anirà fins a l’estació de França, passant pel Moll de la Fusta, el passeig d’Isabel II i l’avinguda de l’Argentera. A l’estació de França hi haurà disposat un escenari, on a les 18.30 h començarà un acte polític amb la participació de la presidenta i el vicepresident de l’Assemblea i els presidents d’Òmnium i de l’AMI.

El punt de concentració per als manifestants de l’Alt Camp serà el  tram 9 de l’avinguda Paral·lel, entre els carrers Vallhonrat i Teodor Bonaplanta, on l’organització demana que s’arribi a les 16.30 h.

Inauguració del nou local

Per altra banda, l'ANC Valls-Alt Camp inaugurarà el nou local de la  plaça dels Alls el proper dissabte dia 24 de setembre. En un principi, l'acte estava previst per dissabte passat, però a causa del mal temps es va haver d'ajornar.

La inauguració consistirà en un acte i un sopar popular que comptarà amb la presència del vicepresident de l’entitat, Jordi Pesarrodona, i algunes actuacions musicals. Els tiquets per al sopar, amb un preu de 5 euros, es poden adquirir al mateix local en horari de paradeta o els dimarts de 18.00 h a 20.30 h.