Les imatges del primer cap de setmana de les Festes Decennals 2021+1 de Valls

Els infants de Valls podran veure el seguici infantil als balcons de l'Ajuntament

Es farà un sorteig popular amb 17 invitacions triples per a dos menors d'edat i un acompanyant major de 18 anys

Per primera vegada, els balcons i les finestres de la  Casa de la Vila s'obriran als infants de Valls que vulguin veure el Tombet del Poble de la Festa Major de Sant Joan, que tindrà lloc el dissabte 25 de juny a les 6 de la tarda. Se sortejaran 17 invitacions triples, per a dos menors d'edat i un acompanyant major de 18 anys. Les persones guanyadores podran seguir des de l'Ajuntament la sortida del seguici petit el dia 25 de juny.

El període d'inscripcions per participar en el sorteig popular s'obre avui dilluns 30 de maig i es mantindrà obert fins al dimecres 15 de juny, a les portes ja de la Festa Major de Sant Joan. El sorteig és obert a totes les persones empadronades a Valls i cal ser major d'edat. La inscripció es podrà realitzar telemàticament i a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania.

El sorteig  entre les i els participants se celebrarà el divendres 17 de juny per escollir qui podrà gaudir del Tombet del Poble des de la Casa de la Vila, així com la llista de suplents. Aquesta llista de reserves operarà, per ordre, en el cas que hi hagi alguna baixa en les i els titulars. Les persones guanyadores del sorteig, que podran assistir amb un màxim de dos acompanyants menors d'edat, es donaran a conèixer mitjançant la publicació dels números facilitats en el moment de formalitzar la sol·licitud o inscripció.

Alcover convoca el concurs de disseny de la Festa Major

Per altra banda, l’Ajuntament d’Alcover  convoca, per segon any, el concurs de disseny del  cartell  de la Festa Major, que se celebra el tercer cap de setmana d’octubre. Aquest està adreçat  a particulars, grafistes, dibuixants i estudiants d’art, majors de 16 anys.

El disseny s’ha de presentar en format digital i el termini contempla de l’1 al 30 de juny. El premi és de 400 euros i la proposta guanyadora es veurà reflectida en el programa de festes i als canals de comunicació oficials de l’ajuntament.