Imatge del Portal Nou de Valls

«No puc més»: un local denuncia una baralla amb barres de ferro al Portal Nou de Valls

En els últims mesos, aquesta zona s'ha convertit en un dels punts conflictius del Barri Antic

En els últims mesos, el  Portal Nou s'ha convertit en un dels punts conflictius  del Barri Antic de Valls. Diferents establiments de la zona denuncien la  inseguretat, les agressions físiques i verbals i els robatoris que setmanalment es produeixen en aquesta plaça.

Sense anar més lluny, ahir dimarts dia 9 de novembre al vespre, al mig del passeig es va produir una baralla força violenta. Segons alguns testimonis, diverses persones van agredir dues persones més amb barres de ferro, arran d'una possible disputa familiar.

Fruit d'aquest succés, els clients d'un conegut establiment de la plaça van haver d'abandonar la terrassa i confinar-se a l'interior del local. La Policia Local, per la seva banda, va personar-se al lloc dels fets i va localitzar els agredits. Aquests, però, no van voler presentar cap denúncia.

«Avui he dit prou»

Arran dels fets, la propietària de l'establiment afectat va decidir tancar. A través de les xarxes socials, denuncia que «no pot més» amb aquesta situació insostenible que es viu dia rere dia.

De fet, explica que fa pocs dies «una yonki  del barri, després de cobrar la paga el dia 25, es va drogar i va venir al local a amenaçar-me, a robar als clients i va fer moltes més coses. L'endemà hi va tornar i així successivament».

«Només portem 5 mesos oberts i aquesta realitat és molt dura, per això dic prou», conclou.