Ajuntament de Valls

El Barri en Flor tornarà a decorar els carrers i comerços de Valls

El concurs se celebrarà a partir del 26 d'abril i la temàtica sera castellera

Arriba la 13a edició del Barri en Flor  de Valls, el concurs de decoració floral al barri antic. La iniciativa, organitzada de manera conjunta amb l'associació Comerç de Valls i l'Ajuntament, es celebrarà enguany a partir del 26 d'abril i les inscripcions es poden realitzar de l'1 al 25 d'abril presencialment a l'Oficina de Turisme.

En aquesta ocasió es proposa que els guarniments del concurs estiguin relacionades amb la temàtica castellera. Per aquest motiu, es recomana als participants que utilitzin amb les seves  decoracions els colors rosat i vermell, representatius de les colles, aixi com els colors blanc i negre, simbolitzant els pantalons i la faixa dels castellers.

El concurs celebra aquesta tretzena edició en un certamen obert a tots els veïns del Barri Antic i a tots els comerciants de la ciutat, que poden utilitzar plantes naturals, flors, decoració creativa i color en finestres, balcons, façanes i aparadors.

El jurat farà la seva valoració entre el 26 d'abril i el 16 de maig i valorarà aspectes com la utilització de plantes i flors naturals, l'ús de material reciclat o l'originalitat en el disseny de la composició. Els premis, per la seva banda, es divideixen en dues categories, el Balcó Verd  i el Balcó Creatiu, amb tres premis per a cadascuna d'elles: 250 euros, 150 euros i 100 euros. Pel que fa a la comunitat de veïns o la façana guarnida, també es rebran tres premis amb els mateixos imports.

Pels comerços que decorin els aparadors, hi haurà un primer premi de 250 euros, 150 per al segon i 100 per al tercer. A més, els comerciants opten a un premi especial de 100 euros per la utilització de material reciclat.