Recollida porta a porta a Les Pobles.

Bona valoració de la prova pilot de la recollida de voluminosos porta a porta a Les Pobles

Un total de 14 famílies s’han adherit a aquesta iniciativa, que té per objectiu augmentar la separació de residus i incrementar el reciclatge

L’Ajuntament d’Aiguamúrcia ha posat en marxa una prova pilot de recollida de residus especials i voluminosos amb el sistema  porta a porta a Les Pobles, que permet una millor separació dels residus i augmentar el percentatge de recollida selectiva.

Amb aquesta iniciativa, a la qual s’hi han adherit 14 famílies, es vol evitar que els veïns i les veïnes hagin de desplaçar-se fins a la deixalleria mòbil.

Es consideren residus especials o voluminosos els envasos de pintures o de productes químics, olis, tòners, aparells elèctrics i electrònics, ferralla, mobles vells, etc.

Es valorarà si mantenir el servei de manera periòdica

Els veïns i les veïnes que participen en la prova pilot han hagut d’apuntar-se prèviament a l’Ajuntament. En funció de l’acceptació del servei, el consistori valorarà la possibilitat de mantenir-lo de manera periòdica.

De moment, l’Ajuntament d’Aiguamúrcia valora molt positivament aquesta acció i espera que es vagi implementant a altres nuclis i pedanies del terme municipal.