Assistents a la roda de premsa de la presentació de la campanya

L'Ajuntament de Valls premiarà amb 30.000 euros els compradors dels comerços i la restauració de la ciutat

Concretament, es repartiran 25 vals de 200 euros i 250 vals de 100 euros

L'Ajuntament de Valls ha impulsat una  campanya  de dinamització comercial  amb l'objectiu de premiar els compradors dels comerços locals, fidelitzar clients i dinamitzar un sector que ha quedat greument afectat amb la crisi de la Covid-19.

Amb el nom 'El comerç de Valls s'ho val', la campanya consisteix en un sorteig de vals de diferents imports per comprar al comerç i la restauració de la ciutat. En concret, es repartiran 275 vals de compra, valorats amb un import total de 30.000 euros i hi podran participar les persones que hagin efectuat una compra mínima de 25 euros en un dels establiments adherits.

Aquesta despesa s'ha de fer en un mateix establiment i es pot acreditar amb un sol tiquet o acumulant diferents tiquets de compra. Així, es podrà presentar més d'un tiquet del mateix establiment, fins a arribar als 25 euros, sempre que la data d'aquests tiquets sigui del període comprès entre el 23 de novembre i el 5 de gener. Concretament, es repartiran 25 vals de 200 euros i 250 vals  de 100 euros.

El sorteig, el 7 de gener

La tipologia d'establiments que es poden adherir a la campanya és variada i estaran degudament senyalitzats amb un cartell distintiu a l'entrada. Els tiquets s'hauran de lliurar a l'Oficina Municipal de Turisme o al Pavelló d'Esports Xavi Tondo i el sorteig es realitzarà telemàticament el 7 de gener. Per la seva banda, els vals s'hauran de gastar abans del 28 de febrer del 2021.