Imatge de l'Ajuntament de Valls.

Nova campanya de l'estiu de l'Ajuntament de Valls: un concurs de fotografies permetrà guanyar un gran viatge

La clientela podrà obtenir una bossa amb el disseny de la il·lustradora Berta Artigal i confeccionada per Carla Dalmau de Tacatà

L'Ajuntament de Valls, amb el suport de Comerç de Valls, l'ha presentat la campanya de dinamització comercial 'A Valls s'hi compra de cine!'. Té com a objectiu premiar a la població que compra als comerços de la ciutat i dinamitzar els cinemes.

També l'oci i el comerç local, sectors que estan patint les conseqüències de la crisi provocada per la pandèmia.

La campanya, que tindrà lloc del 21 de juny al 4 d'agost, consta de dues fases. En la primera fase, els establiments adherits repartiran unes  butlletes que la clientela podrà segellar quan facin una despesa de 10 euros o més en el comerç.

Cal que les compres es facin en dos establiments diferents. Podran adherir-se tots els establiments comercials de Valls en excepció dels grans establiments comercials i els supermercats.

Amb la butlleta segellada en dos establiments diferents, els participants podran recollir a l'Oficina de Turisme una bossa tipus tote bag il·lustrada per l'artista vallenca Berta Artigal. Ha estat confeccionada per Carla Dalmau de l'empresa de la ciutat Tacatà.

Segona fase de la campanya

Amb la bossa ja es pot participar en la segona fase de la campanya. Tracta d'una acció promocional a la xarxa social Instagram. Es premiarà la clientela dels comerços de Valls amb entrades als cinemes de Valls i un pack de beguda i crispetes.

Qui hi participi haurà de reproduir qualsevol de les fotografies icòniques de la història del cinema proposades per l'organització. També penjar-les als seus perfils d'Instagram amb el hashtag oficial de la campanya (#compradecineaValls).

A la foto, hi haurà de sortir la  bossa de la campanya que prèviament hauran adquirit fent dues compres de 10 euros en dos comerços locals.

A més, les quatre fotos amb més vots rebran un xec valorat en 300 euros per gastar en un viatge per Catalunya o Illes Balears en agències de viatges de Valls. El període de votació de les fotos serà del 6 al 20 d'agost i el 23 d'agost es publicaran els guanyadors al compte de VisitaValls.

Les fotografies de la història del cinema que proposa l'organització són les escenes de les pel·lícules. Forrest Gump, Karate Kid, Joker, Esmorzar amb diamants, El noi de Charles Chaplin, Cantant sota la pluja, i l'escena final de Casablanca, amb el comiat de Humphrey Bogart i Katharine Hepburn.