Parades d'un mercat a Valls

Compra al mercat de Valls: la campanya que vol dinamitzar les parades de fruita i verdura

Es pot guanyar una de les 20 cistelles amb productes de temporada valorades cadascuna en més de 100 euros

Valls dona el tret de sortida a la nova campanya «Vine a plaça, compra al mercat», que s'allargarà fins al 2 de juliol. Té per objectiu dinamitzar les parades del Mercat de la Fruita i de la Verdura i els establiments que es troben en l'entorn del mercat.

Per participar-hi, cal fer sis compres en diferents parades i comerços adherits a la campanya i segellar i emplenar la butlleta de la campanya. Es pot guanyar una de les 20 cistelles amb productes de temporada valorades cadascuna en més de 100 euros; o un dels 3 carretons d'anar a comprar plens de productes de temporada valorats en més de 200 euros.

Els establiments adherits a la campanya repartiran les butlletes i les segellaran quan el client faci una compra mínima de 5 euros. Per entrar al sorteig cal omplir tots els segells en tres parades del mercat i tres comerços de l'entorn del mercat i dipositar la butlleta emplenada a la urna situada a la Oficina de Turisme, carrer de la Cort, 3, en horari de 10 a 13.30 h i de 16.30 a 19.00 h de dilluns a dissabte i diumenge de 10.00 h a 14.00 h.

El sorteig de la iniciativa «Vine a plaça, compra al mercat» es farà el  6 de juliol  a l'Oficina de Turisme. Les persones guanyadores s'enduran un carretó d'anar comprar o una cistella amb productes de les parades del Mercat de la Fruita i la Verdura i dels comerços de l'entorn del Mercat. A més, els 500 primers participants s'enduran un davantal del Mercat de Valls.

Poden adherir-se a la promoció totes les parades del Mercat de la Fruita i de la Verdura i els comerços que es troben en l'entorn del mercat situats al Barri Antic  de Valls. Per adherir-se a la promoció com a establiment/parada participant, cal enviar un correu electrònic sol·licitant l'adhesió a la Regidoria de Comerç. Els establiments comercials i parades del mercat podran inscriure's fins al 20 de maig.