Mariona Escoda cantant

Valls es bolca amb la Mariona Escoda: una campanya vol portar-la a la final d'Eufòria

Avui serà el públic qui escollirà els dos darrers finalistes i els seus vots dictaminaran els dos guanyadors d’aquesta segona semifinal

Valls i la comarca de l'Alt Camp s'ha bolcat amb la  Mariona Escoda per tal que la cantant vallenca s'asseguri una plaça a la final del concurs d'Eufòria de TV3. En aquest sentit, en el programa d'avui divendres dia 10 de juny, tindrà lloc la segona semifinal i juntament amb Escoda, lluitaran per ser  finalistes l’Edu, el Pedro i la Núria.

Cal recordar que la setmana passada Triquell va ser l’escollit com a favorit i el cantant ja es va assegurar directament la plaça a la final.

Així, avui la Mariona Escoda haurà d'obtenir una de les dues places que queden en joc. En aquesta ocasió, i com a novetat, serà el públic qui escollirà els dos darrers finalistes i els seus vots dictaminaran els dos guanyadors d’aquesta segona semifinal.

Mobilització dels vots

Per aquest motiu, Valls ha engegat una campanya popular per tal de garantir el suport a la cantant vallenca, amb la finalitat de mobilitzar els fans i obtenir el major nombre de vots possible.

Durant la setmana, a través de les xarxes socials i dels grups de WhatsApp, s'ha fet viral la campanya que demana el  vot de tota la ciutadania. Es podrà votar, a partir de les 22.00 h, a través de la pàgina web de TV3 i també amb l'App mòbil.

El cert és que Escoda ha causat  eufòria  en el seu pas pel nou programa musical de TV3. En totes les ocasions, la cantant vallenca ha aconseguit el delit del públic i del jurat en les actuacions que ha dut a terme.

En això, al llarg del programa, la Mariona Escoda s'ha posicionat com una de les grans preferides i ha obtingut, en diferents gales, la distinció de favorita. Avui es troba a un pas de poder anar a la final i poder accedir, així, a ser la guanyadora d'Eufòria.

Nascuda el 2001

Nascuda el 2001, ha estat vinculada al món de la música des dels 5 anys formant-se en cant clàssic, cant modern, violí i piano. Recentment, ha obtingut el certificat en els nivells 1 i 2 d’Estill Voice Training (Voice Craft) amb Viv Manning. Actualment compagina els concerts amb els seus estudis universitaris en logopèdia i la formació en cant.

Als 20 anys publica el seu primer treball discogràfic «Tal com havia de ser». És un EP d’estil pop-rock que desprèn influències de la seva experiència en teatre musical. Una proposta innovadora i exquisida que val la pena escoltar.