Imatge de l'Ajuntament de Valls.

Valls acollirà els campionats de Catalunya de joves de tennis taula

En total seran més de 450 els participants en aquest esdeveniment esportius

Valls acollirà novament els Campionats de Catalunya de joves de tennis de taula on està previst que participin més de 450 esportistes de diferents equips d'arreu de Catalunya. Els campionats es celebraran entre el dissabte 27 de març i el dijous dia 1 d'abril. La presentació d'aquest esdeveniment esportiu es va fer ahir, al pavelló Joana Ballart, amb Gerard Figueras, secretari general de l'Esport de la Generalitat; Enric Garcia, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Valls; Joan Plana, representant territorial de l'Esport a Tarragona; Agustí Masip, president de la Federació Catalana de Tennis de Taula; Joan Carles Virgili, president del Club Tennis Taula Ganxets; Manel Odina, president del Consell Esportiu de l'Alt Camp, i Ana Velasco, cap de distribució a Valls d'Agbar.

Les categories  que es disputaran als campionats seran les següents: prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, juvenil i sub21. Totes aquestes categories es divideixen en masculina i femenina individual i masculina i femenina en equips. Està previst que dissabte i diumenge es disputi el campionat en categoria prebenjamí i benjamí, dilluns i dimarts el campionat en categoria aleví i juvenils, i dimecres i dijous el campionat en categoria infantil i sub21.

Aquest campionat està organitzat per l'Ajuntament i el Patronat d'Esports de Valls, la Federació Catalana de Tennis de Taula, el Club Ganxets de Reus i el Consell Esportiu Alt Camp. A més, Agbar patrocina l'esdeveniment esportiu.