Imatge de l'Ajuntament de Valls.

Problemes a Valls: Una greu avaria deixa molts abonats sense llum ni aigua

Una desconnexió d'una línia elèctrica de mitjana tensió a 25.000 volts, l'origen del problema

Continuen els problemes a Valls. A primera hora del matí han començat els problemes a la capital de l'Alt Camp, quan 2.051 abonats es quedaven sense subministrament elèctric i, encara sense solucionar-se, s'ha afegit la interrupció d'aigua a tot el municipi en conseqüència d'aquest incident, segons informa Agbar. 

Segons informa Endesa, a tres quarts de set s'ha produït una desconnexió d'una línia elèctrica de mitjana tensió a 25.000 volts. Els operaris s'han desplaçat fins a Valls per treballar en el restabliment del servei. Les tasques que s'han fet son aïllar el tram avariat i anar reconnectant els abonats, a més d'instal·lar línies alternatives per la seva total recuperació. 

En l'última informació de Protecció Civil, després de primeres solucions, encara quedaven 1.193 abonats afectats per la manca de subministrament elèctric a Valls. A més, el tall d'aigua, que afecta tota la població vallenca, no es podrà restablir fins a finalitzar els problemes que hi ha en el subministrament. 

Segons indiquen des de la companyia de l'aigua, la incidència és greu  i no saben quan es podrà restablir l'aigua a Valls. A més, un cop es pugui posar en marxa el servei d'aigua, trigarà una estona, ja que les bombes estan parades i fins que no agafin el ritme no retornarà a les cases.