Imatge de l'Ajuntament de Valls.

S'obren les inscripcions al Casal d'Estiu de Valls, que tornarà a ser inclusiu

El Casal ocuparà l'Escola Baltasar Segú entre els dies 28 de juny i 30 de juliol

El Casal d'Estiu de Valls 2021 es farà a l'Escola Baltasar Segú, de la mà dels joves monitors de l'Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela entre els dies 28 de juny i 30 de juliol, adreçat a nens i nenes de 3 fins als 12 anys. Enguany, com l'any passat, el casal serà inclusiu per a infants i joves amb diversitat funcional. Aquest objectiu s'aconsegueix mitjançant la contractació de més monitors i monitores que se sumen a l'activitat del casal sense cap cost afegit per a les  famílies, adaptant, si cal, les activitats perquè tothom que hi participi les pugui realitzar.

El casal d'estiu treballa per projectes i ja es prepara perquè els xiquets i xiquetes s'ho passin d'allò més bé vivint una gran aventura viatjant de conte a conte, però al mateix temps aprenguin força coses divertint-se. Aquest any s'endinsaran en el món del llibre per ajudar una escriptora. Tots junts descobriran la vida dels personatges dels contes a través dels sentits: gust, oïda, olfacte, vista i tacte. Hauran d'ajudar l'escriptora a crear grans llibres i ajudar així també l'editorial que està passant per una situació crítica.

Les  inscripcions, que han començat aquest dimarts dia 11, són telemàtiques i s'allargaran fins al 23 de juny (més informació sobre les inscripcions). A partir del 28 de juny, una vegada ja hagi començat el casal, es podran fer presencials a l'Escola Baltasar Segú. També es podran formalitzar el dia 11 de juny abans de la reunió amb totes les famílies a les 19.00 h  a  Vallsgenera. Les inscripcions, però, es mantindran obertes mentre duri el casal i es continuaran fent presencialment cada setmana, però caldrà comunicar-ho fins al dimecres anterior a la setmana que es vulgui participar.