Cartell de la seu central de l'empresa vitivinícola Castell d'Or

La vitivinícola Castell d'Or de Vila-rodona s'expandeix al mercat nacional

El grup està format per 16 cellers cooperatius i té tres plantes embotelladores

El grup Castell d'Or vol entrar amb força al mercat nacional. L'empresa vitivinícola segueix invertint a la nova seu de Vila-rodona per poder créixer i arribar a nous mercats. Es troben en un procés de renovació de la imatge de marca per atraure les principals cadenes de supermercats de Catalunya.

El grup està format per  16 cellers  cooperatius i tres plantes embotelladores. Castell d'Or, amb seu central a Vila-rodona, comercialitza un 90% del seu producte al mercat exterior, principalment a països de la Unió Europea, Estats Units, Japó, Canadà, Brasil, Mèxic i Rússia.

Actualment estan desenvolupant una estratègia d'expansió  al mercat nacional per tal de fer créixer la marca i aportar valor al territori.

El passat mes de setembre l'empresa va instal·lar-se a Vila-rodona, procedent de Vilafranca del Penedès. Aquesta nova seu, de 9.500 m2, compta amb dues plantes subterrànies amb una capacitat per a 11 milions d'ampolles i 1.053 palets, així com un magatzem logístic de 1.840 m2.

En un futur proper, el grup vitivinícola informa que seguirà millorant i ampliant la nova seu. L'objectiu és seguir creixent i acabar així el projecte  iniciat ara farà un any i que va veure's aturat  per la pandèmia.