Rètol del Convent de les Arts.

Torna el cicle 'Parlem Contemporani?' al Convent de les Arts d'Alcover

La quarta edició s'iniciarà demà dia 3 d'octubre

Demà dissabte dia 3 d'octubre s'iniciarà el quart cicle de la programació estable d'arts visuals  'Parlem Contemporani' al  Convent de les Arts  d'Alcover. Serà una sessió marcada per la contemporaneïtat tsunàmica, que transcorrerà seguint 'Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur', segons els plans de represa del sector cultural i espais d’arts visuals del Pla Procicat.

Els espectadors podran gaudir de quatre instal·lacions. Per una banda, '1.5 Distanciament Social. Pandèria o Pancabòria', d'Aleix Antillach. Al claustre es podrà descobrir 'ZYZX 0.#2', un treball d'Albert Ferré sobre banda magnètica a partir dels enregistraments de la col·lecció de litophons del Museu de l’Home a París.

Béatrice Bizot i Eugénie Didier instal·laran a les sales del primer pis 'Diàleg amb presències absents': peus, caps i cianotips, empremtes que fan a l'actor present parar compte a experiències i emocions del passat. Per últim, 'Viernes 01 Febrero 2002 18:22-22:09', és una instal·lació de Luciana Crepaldi que amb el veïnatge conventual i el context actual agafarà una nova dimensió. Aquesta peça ha estat cedida pel Museu de Valls que ha està al costat al costat del Parlem Contemporani? des de la primera edició.