Comandante Lara amb un micro

Arriba El Comandante Lara a Vallmoll: com aconseguir les entrades abans que s'esgotin

L'actuació serà el dilluns dia 15 d'agost, el dia central de la Festa Major de la Mare de Déu de l'Assumpció

El Comandante Lara  està de gira i passarà per Vallmoll. En aquest sentit, el dilluns dia 15 d'agost, el dia central de la Festa Major de la Mare de Déu de l'Assumpció, a les 22.00 h actuarà a la  pista poliesportiva d'aquest municipi de l'Alt Camp. L'organització recorda que l'accés a l'espectacle serà per l'avinguda de Catalunya. 

Pel que fa a les entrades, ja estan disponibles, per internet, a través de l'enllaç https://entradas.codetickets.com/entradas/comandante-lara-cia-a-toda-costa/31769/vallmoll/online. El preu de les entrades és, per les persones empadronades a Vallmoll, de 10 euros. Per les persones no empadronades és de 15 euros. L'entrada dels menors d'edat val 5 euros (de 12 a 17 anys). Pel que fa als menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult.

«Donat que creiem que hi haurà força demanda, es prega als veïns i veïnes interessats/des en assistir-hi que comprin les entrades el més aviat possible, ja que l'aforament és de 800 persones» explica Ainhoa Carbonell, la regidora de Cultura i Activitats Lúdiques de l'Ajuntament de Vallmoll.

Una llegenda de l'humor

Luis Lara, més conegut al món de l'espectacle com el Comandant Lara, és una llegenda de l'humor a Jerez de la Frontera, i una de les figures més populars de tot Espanya. És un autèntic show-man i la seva capacitat per fer riure als altres la treu a la llum gairebé diàriament en els seus grans projectes: El Show del Comandant Lara, Comandant Lara & Cía, i el seu canal de YouTube.
 
El Comandant Lara es guanya la vida de totes les formes possibles, tant li fa si és a ràdio, a la televisió oa través d'Internet, on precisament, està aconseguint una gran viralitat gràcies al seu canal oficial de YouTube. Precisament, és dels humoristes que s'ha adaptat millor als nous temps que corren i això l'ha convertit a convertir-se en una  icona de l'humor a Espanya.