Persones caminant pel carrer de la Cort de Valls

El comerç de Valls repartirà 30.000 euros amb vals

L'objectiu de la iniciativa és premiar compradors i compradores dels comerços locals

L'Ajuntament de Valls organitza, conjuntament amb l'entitat Comerç de Valls i l'Associació de Restauradors, la campanya de dinamització  comercial "El comerç de Valls s'ho val!". Repartirà 30.000 euros amb vals.

L'objectiu de la iniciativa és premiar compradors i compradores dels comerços locals, fidelitzar clientela i dinamitzar aquest sector.

La proposta, que coincideix amb les dates de la campanya comercial de  Nadal, consisteix amb premiar els clients dels establiments comercials de Valls fent un sorteig de vals de diferents imports per comprar al comerç i la restauració de la ciutat.

Es repartiran 300 vals de compra de 100 euros. Hi podran participar les persones que hagin efectuat una compra mínima de 25 euros en un dels comerços o establiments adherits a la campanya.

Així, la població que gasti, entre el 22 de novembre i el 4 de gener, aquest import en una de les botigues adherides obtindrà una butlleta. Posteriorment, aquesta s'haurà d'omplir i presentar amb el tiquet de compra a l'Oficina Municipal de Turisme.

La tipologia de comerços que es poden adherir a la campanya és variada. Hi poden participar tots els establiments comercials i de restauració de Valls, excepte els grans establiments comercials i els supermercats.

Les compres s'han de fer als centres participants en la campanya. Estaran senyalitzats amb un cartell distintiu  a la porta de cada comerç. També se'n farà difusió a la pàgina web municipal.

El sorteig es realitzarà telemàticament el dia 7 de gener. Els vals de compra s'hauran de consumir íntegrament en els establiments adherits a la campanya fins al 28 de febrer del 2022. Per a més informació, es pot contactar amb la Regidoria de Comerç i Turisme.