Un concert de Buhos a Calafell.

Buhos actuarà a Valls amb el seu primer espectacle per a teatres

Les entrades es poden adquirir de manera telemàtica o bé presencialment, a les taquilles del Teatre Principal, dimecres a la tarda i divendres al matí

Buhos, un dels grups de més èxit del panorama musical català actual, actuarà aquest divendres 5 de març al Centre Cultural de Valls, a les 20.00 h. El conjunt calafellenc portarà a escena un espectacle descrit com a «catàrtic», per la seva capacitat d'emocionar, en què les seves cançons prenen noves dimensions amb la direcció, el mestratge i el saber fer únics d'Albert Pla.

Aquesta proposta de  teatre musical  inèdita, que es va estrenar el desembre passat, sorgeix del context sanitari i social provocat per la pandèmia de la Covid-19, que ha obligat els Buhos, com tants altres artistes avesats als concerts multitudinaris, a replantejar la seva feina i reinventar-se. D'aquesta manera, Buhos aconsegueix continuar engrescant i enamorant el seu públic en un format extraordinari, adaptant-se a les circumstàncies actuals, tant pel que fa a la forma com al contingut, ens recorda que la cultura no només és segura, sinó que és més necessària que mai.

«Teràpia col·lectiva» per als temps actuals

L'espectacle dels calafellencs, precisament, vol acompanyar el públic a realitzar un treball interior i d'evolució personal a partir de les vivències compartides durant els darrers mesos, tant difícils per a tots, i menar-lo, vers el camí de la felicitat. Sota el revelador títol de «Teràpia col·lectiva», Buhos  concep la seva  gira com un mètode curatiu de l'ànima, que es fonamenta en la música, però també en la sàtira, la reflexió, la crítica sense embuts i, en general, l'ús del sentit de l'humor.

L'actuació forma part de la gira de pre-estrena

L'actuació de Buhos a Valls s'inscriu en el marc de la gira de pre-estrena del seu darrer disc, El dia de la victòria (2020), que van treure a la llum pública el passat novembre, i que compta amb les col·laboracions d'altres músics catalans destacats com Miki Núñez, Lildami, Suu –els tres han estat a les programacions festives vallenques recentment– Jazzwoman, i Stay Homas. Així, doncs, durant l'espectacle els presents podran gaudir, en directe, d'algunes de les noves cançons del grup, fundat l'any 2005, que es combinaran, com no podia ser d'altra manera, amb els temes més emblemàtics del seu repertori.

Pel que fa a les entrades  per assistir al concert, ja estan disponibles i es poden adquirir de manera telemàtica o bé presencialment, a les taquilles del Teatre Principal, dimecres a la tarda i divendres al matí. Si no s'han exhaurit abans, també n'hi haurà a la taquilla del Centre Cultural el dia del concert.