El música Guillem Anguera.

El concert ‘Músiques del món’ de Guillem Anguera i Xavier Pié arriba a Alcover

Serà aquest divendres a les 22.30 hores a Mas d’en Forès en el marc del Festival Terra de Bandolers

En el marc del Festival Terra de Bandolers d'Alcover, aquest proper divendres dia 9 de juliol a les 22.30 hores, el Mas de Forès serà l'escenari del concert km.0 ‘Músiques del món’ amb Guillem Anguera, a l’acordió diatònic i a la veu; i Xavier Pié, al saxo soprano.

Es tracta de dos músics del Camp de Tarragona amb una llarga trajectòria professional que comparteixen escenari per mostrar el talent interpretatiu que els ha portat a ser uns referents en el seu àmbit musical: la música tradicional/popular i world music en el cas del primer, i el jazz i new age en el cas del segon. 

Aquests dos músics ens ofereixen un concert íntim i familiar, on l’acordió diatònic i el saxo soprano es troben per viatjar a diverses músiques del món, de l’est a l’oest, de nord a sud.

Melodies plenes d’expressivitat i delicades harmonies es fusionen amb cançons més rítmiques i amb energia, per portar-nos a escoltar cançons pròpies i melodies d’arreu amb un toc de tradició i modernitat a la vegada. 

El músic Xavier Pié.
El músic Xavier Pié compartirà escenari amb Guillem Anguera aquest divendres a Alcover. | Cedida

Excursió caminant als concerts

A més, el Festival Terra de Bandolers convida a fer un tomb pel patrimoni natural d’Alcover i dóna la possibilitat de pujar en excursió als concerts que tenen lloc a la Vall del riu Glorieta.

La sortida a peu serà a les 21.00 hores des de l'església Vella i, en arribar a Mas de Forès, els caminants podran sopar a l’espai habilitat per l’organització, qui oferirà beguda i fruita refrescants. Caldrà que els excursionistes duguin llanternes, ja que la tornada a la vila serà enmig de la nit. També hi ha la possibilitat d'assistir a l'espectacle en cotxe.