Mariona Escoda durant la final d'Eufòria

La vallenca Mariona Escoda, guanyadora d'Eufòria, anuncia quan farà el primer concert

Serà una de les protagonistes principals dels concerts que tots els participants del programa oferiran al Palau Sant Jordi de Barcelona

Mariona Escoda, la guanyadora del concurs musical 'Eufòria' de TV3, ha anunciat quan serà el seu primer concert. En concret, la cantant vallenca serà una de les protagonistes principals dels concerts que tots els participants del programa oferiran al Palau Sant Jordi de Barcelona. 

La primera de les actuacions serà la setmana vinent, el dissabte dia 16 de juliol a les 21.00 h. La segona tindrà lloc l'endemà diumenge dia 17 de juliol, a partir de les 17.30 h de la tarda.

Entrades exhaurides pel primer concert

A dia d'avui, les entrades per al concert de dissabte ja es troben exhaurides. Per aquest motiu, l'organització va decidir programar un  segon concert, encara amb entrades disponibles, amb la finalitat que tots els fans no es quedin sense veure l'espectacle.

En les últimes setmanes, Mariona Escoda ha fet el salt a la fama després de guanyar la primera edició d'Eufòria, l'exitós programa televisiu de TV3. La cantant vallenca va aconseguir endur-se la victòria en la gala final que va tenir lloc el divendres dia 17 de juny. En aquesta ocasió, Escoda va haver de lluitar musicalment amb Triquell i la Núria per tal d'esdevenir la guanyadora del programa.

La notícia va causar una gran alegria a  Valls, la seva ciutat natal. En aquest sentit, la capital de l'Alt Camp s'ha bolcat amb la cantant vallenca al llarg de les últimes setmanes. De fet, la ciutadana va impulsar una campanya popular per tal de garantir el suport, que finalment s'ha vist aconseguit amb èxit.

Primer treball discogràfic als 20 anys

Nascuda el  2001, ha estat vinculada al món de la música des dels 5 anys formant-se en cant clàssic, cant modern, violí i piano. Recentment, ha obtingut el certificat en els nivells 1 i 2 d’Estill Voice Training (Voice Craft) amb Viv Manning. Actualment compagina els concerts amb els seus estudis universitaris en logopèdia i la formació en cant. Als 20 anys  publica el seu primer treball discogràfic 'Tal com havia de ser'. És un EP d’estil pop-rock que desprèn influències de la seva experiència en teatre musical. Una proposta innovadora i exquisida que val la pena escoltar.