Mariona Esconda en una actuació a Eufòria

Ja hi ha data: Mariona Escoda anuncia quan farà el primer concert en solitari

La cantant vallenca és la guanyadora del programa Eufòria de TV3

La cantant vallenca  Mariona Escoda, la guanyadora del programa Eufòria de TV3, ha anunciat quan farà el seu primer  gran concert en solitari. Serà al festival Acústica de Figueres, que se celebrarà de l'1 al 4 de setembre a la capital de l'Alt Empordà, tal com ha avançat TV3.

En aquest sentit, el concert està programat per a les 18.00 h del diumenge dia 4 de setembre  a l'escenari de la Rambla, un dels tres que es muntaran al centre històric de la ciutat per al festival.

Alhora, aquest mateix dissabte dia  16 de juliol, la cantant vallenca serà una de les protagonistes principals dels concerts que tots els participants del programa oferiran al Palau Sant Jordi de Barcelona. Serà a les 21.00 h i la segona actuació tindrà lloc l'endemà diumenge dia 17 de juliol, a partir de les 17.30 h de la tarda.

Entrades exhaurides pel primer concert

A dia d'avui, les entrades per al concert d'aquest dissabte ja es troben  exhaurides. Per aquest motiu, l'organització va decidir programar un  segon concert, encara amb entrades disponibles, amb la finalitat que tots els fans no es quedin sense veure l'espectacle.

Amb 20 anys, Mariona Escoda s'ha convertit en una de les veus catalanes del moment. Guanyar "Eufòria" li ha permès aconseguir un contracte discogràfic, cantar amb Miki Núñez la cançó de l'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio i participar en el disc de La Marató.

Primer treball discogràfic als 20 anys

Nascuda el 2001, ha estat vinculada al món de la música des dels 5 anys formant-se en cant clàssic, cant modern, violí i piano. Recentment, ha obtingut el certificat en els nivells 1 i 2 d’Estill Voice Training (Voice Craft) amb Viv Manning. Actualment compagina els concerts amb els seus estudis universitaris en logopèdia i la formació en cant.

Als 20 anys  publica el seu primer treball discogràfic  'Tal com havia de ser'. És un EP d’estil pop-rock que desprèn influències de la seva experiència en teatre musical. Una proposta innovadora i exquisida que val la pena escoltar.