Concerts Sant Joan de Valls

Zoo, Stay Homas i Ciudad Jara, caps de cartell dels concerts de la Festa Major de Sant Joan 2021 de Valls

Les diferents actuacions tindran preus populars d'entre 1 i 3 euros

La Festa Major de Sant Joan de Valls desplega un ampli cartell amb 14 concerts de músiques modernes en què participaran els grups Zoo  (23 de juny), Stay Homas  (24 de juny),  Ciudad Jara (22 de juny), Jazzwoman  (22 de juny) i La Fúmiga  (23 de juny) en el nou escenari de l'Hort del Carme.

Enguany, per primer cop també hi haurà concerts en franja de tarda, dedicats als públics familiars, amb les actuacions de les formacions Xiula (22 de juny) i The Penguins Reagge per xics (23 de juny). Paral·lelament, a l'escenari de Casa Caritat passaran noms joves com Ginestà (19 de juny), els vallencs Figaflawas (25 de juny), les promeses de l'Escola de Música Robert Gerhard (21 de juny), el pop d'autor de Ferran Palau (24 de juny), la cornamusa de Francesc Sans en el seu primer disc (20 de juny), l'orquestra Loren (22 de juny) i el concert de la nit de Sant Joan amb l'Orquestra Internacional Costa Brava (23 de juny).

Entrades a preus populars

Amb la finalitat de controlar els aforaments  dels diversos espais i alhora mantenir l'esperit popular de la celebració, l'organització posarà a la venda les entrades dels diferents concerts amb preus absolutament simbòlics. En el cas de les actuacions a l'Hort del Carme, les localitats tindran un preu de  3 euros, mentre que les familiars de tarda i les actuacions del pati de Casa Caritat  seran d'1 euro. Ben aviat, s'anunciarà el dia en què es posaran a disposició les entrades i també es demana un ús responsable.

Tots els concerts s'han adaptat a la normativa que marca que els espais estiguin delimitats, que hi hagi control d'accés i d'aforament, que es porti el registre dels assistents, que el públic romangui assegut  i que es mantinguin les distàncies físiques entre els espectadors, a més de les habituals mascaretes i gel hidroalcohòlic.