Persones caminant pel carrer de la Cort de Valls

Comença el Concurs d'Aparadors de Nadal de Valls amb premis de 100 euros

L'objectiu és estimular la imatge i l’ornament dels establiments comercials de la ciutat i fomentar el teixit econòmic i comercial

Tret de sortida al  Concurs d'Aparadors de Nadal de Valls. L'objectiu és estimular la imatge i l’ornament dels establiments comercials de la ciutat i fomentar el teixit econòmic i comercial de la demarcació, durant les festes de Nadal, Any Nou i Reis. Per això, la Cambra de Comerç de Valls i Comerç de Valls, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls, convoquen el Concurs d'Aparadors de Nadal 2022.

Poden participar-hi tots els establiments comercials, legalment establerts a l’àrea de Valls. En aquest sentit, s'hauran d'arranjar i decorar els aparadors dels establiments de forma que obtinguin el millor efecte, disposició i bon gust publicitari vistos des de l'exterior, dins l'ambient característic de les festes nadalenques i la pròpia activitat mercantil o de serveis. A més, segons les bases, s'ha de tenir en compte l'impacte comercial; la qualitat artística; l'originalitat; la qualitat artesanal; el missatge i l'adequació a l'entorn.

Els aparadors participants al concurs hauran d'estar enllestits avui dilluns 12 de desembre i fins al divendres dia 6 de gener de 2023. Els aparadors hauran d'ésser visibles i il·luminats, cada dia, fins a les 22.00 h de la nit. Els establiments comercials participants al Concurs d'Aparadors de Nadal 2022 rebran el distintiu ”Establiment Participant" per exhibir en els aparadors durant els dies del concurs.

Funcionament del concurs i premis

Els establiments participants disposaran d’unes butlletes  per entregar als seus clients. Els clients seran els encarregats de votar i ho podran fer des del dia 12 de desembre de 2022 i fins al dia 5 de gener de 2023 a les 20.00 h. Hi haurà premis tant pels establiments guanyadors com pels clients que participin a les votacions.

Totes les persones que participin al concurs i que emetin els seus vots entraran en un sorteig de 3 vals de compra de diferent valor econòmic que es podran gastar en algun dels comerços participants al Concurs. De la mateixa manera, els tres establiments participants al concurs i que hagin estat els més votats pels clients també se’ls obsequiarà amb vals econòmics per gastar en els establiments participants. Cadascun dels premis està valorat en 100 euros